• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Quake II

C

crowolf

Guest
#1
I'm a HUGE Q2 fanatic (more like frantic), but after the installation of XP Home Edition, the game runs much slower than in 98, and also my crosshair has disappeared (wtf?)

Can anyone PLEASE help me? I have the latest patch and Id Software doesn't mention problems with XP

Tnx & grtz & have a great holiday
 
C

club_ice

Guest
#3
i think if you type crosshair 1 in the console you can get it back. If you use an Nvidia card get their drivers as the default XP ones can't do OpenGL and Direct3D is slow. Need more system specs....if you have a VIA based board try the unofficial PCI Latency Patch at VIAhardware.com
 
C

crowolf

Guest
#5
specs:

Intel PIII 1GHz on an NMC SAX2+ mobo
512 MB SDRAM
Maxtor 40GB
Creative GeForce 256 Pro 32 MB

tnx 4 the tips so far
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix