• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

quake 3 arena prob?

D

dayneh88

Guest
#1
hi,
i installed quake 3 arena the other night and when ever i try to load the game the screen goes completely white and i can only see the mouse, i press alt-F4 and it goes back to my desktop but the screens alot whiter than normal and i am given this error message "User Interface is version 3, expected 4"

Can anyone help me please
thankx
dayne
 
T

Trinity

Guest
#2
Have you added any maps or mods to the game? The first thing I would try would be to uninstall quake3, also maybe go delete the directory if it leaves anything behind after uninstalling. You might also download the latest patch for quake3 (1.31 point release) at www.idsoftware.com there's a link. If you're playing online or have new maps they may require the patch to play.
 
D

dayneh88

Guest
#4
it worked thanks alot guys for all your help and support, gratefullly appreciated, thankx
dayne:) :) :)
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,017
Latest member
Seggar