Problems with 2003 AdminPak on Vista

kcnychief

█▄█ ▀█▄ █
Political User
Joined
Apr 8, 2005
Messages
16,948
#1
Saw this over on Bink, will have to give this a try later today :D

People have been asking why they can't use the Admin Pack on Windows Vista. It can be installed, but it gives error messages and many of the administration tools seem to be missing or are not properly configured. Some of these issues are related to User Account Control and not having the necessary administrative privileges when attempting to install the pack.
Well help is at hand! We've just released a new Knowledge Base article describing how to get the Admin Pack working on Windows Vista, and describing some of the limitations that will still exist.

Note that this does not address managing Windows Server "Longhorn" from a client machine (either Windows XP or Windows Vista). We are working on a new version of the Admin Pack for Windows Server "Longhorn" and we will provide an update on our progress with this in the Beta 3 timeframe.
http://bink.nu/Article9169.bink

 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,421
Members
89,024
Latest member
swipk8