• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

problem with site

#1
this website will not load for me. http://www.namhae56.com will not load on ie6 or mozilla. im using win xp pro, the problem is that it loads for a couple of seconds then closes without an error window or anything like that. the site used to work, and it works on other computers, it stopped working after i reformatted.... thanks in advance
 

GoNz0

NTFS Stoner
#3
better off it doesnt open after the spyware thing called bugs the site tried to install.

try, spybot, adaware and post a hijack this log. just incase your browsers hijacked.
 
L

Lee

Guest
#7
one.123 said:
this website will not load for me. http://www.namhae56.com will not load on ie6 or mozilla. im using win xp pro, the problem is that it loads for a couple of seconds then closes without an error window or anything like that. the site used to work, and it works on other computers, it stopped working after i reformatted.... thanks in advance
It loaded o.k. in IE for me, I also use XP pro (sp2 rc1)
It's Chinese or japanese, right. nice flowers on it.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,018
Latest member
timpage