problem with CONNEXANT modem

D

Deskmat

Guest
You have only to try :) Maybe you have a Soft56k modem so it doesn' work with other drivers, doesn't it? Try to search in Google.com
 
K

Kartajan

Guest
had a similar problem with a "riptide" combo card an an hp system. what i did that worked was:

1. Forced the win98/me/2k driver to install. (didn't work) (HP website)
2. ran the "update" driver. (didn't work)(HP website)
3. uninstalled the drivers.
4. autodetected the modem again. (WORKED!!!)

I beleive that the reason that it worked the last time was the partial use of drivers provided by hp, and the rest running from XP.

I would probably search the sites of both the CARD manufacturer (not the chipset), as well as the system manufacturer <<assuming this is a system included card>>
 
M

mikewat49

Guest
Conexant

QuakeGod, by" stop gap" Conexant mean to use their drivers as a temporary solution.
They'd probably be generic W2K drivers.:eek:
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,425
Members
5,593
Latest member
moussa021