• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

PowerDirector Install problem

S

sshenriksen

Guest
#1
When I install the program I get this Error:

Error registering the OCX C:\WINDOWS\System32\l3codeca.acm

It still finishes. Then when I start the program it works, until I begin using it. Then I get this error:

An error occured in PowerDirector.exe and the program is shut down. Sorry for the inconvenience.

This happens every time. Is there a way to fix this.
I got the program from a computermagazine, full version. and I would really like to use this.

Sune
 
S

sshenriksen

Guest
#2
It seems that the system32 is locked so nothing can be written to it, but is there a way to open that manually?
 
#3
You could download the trial from cyberlink run it to see if you get the same error then reload your full version.

I have the full version which is 2.5 it will NOT work if you have Media Player Series 9 installed it will work with SP1.

Good luck
 
S

sshenriksen

Guest
#4
It is the same problem with the trial version. I don't think I have Windows Media 9 yet. What comes with Win XP Pro?
 
#5
SP1 will only load WMP8.0 so it sems you may have some codecs missing from your set up, you can find the default codecs on the MS download site - search MS for "codecs"
 
S

sshenriksen

Guest
#6
I downloaded all the codecs from microsoft, but it still occured. I have written Cyberlink, but they havent replied to me so I am hoping some of you could help me.

Sune
 

egghead

Double O Egghead
#7
i have power director installed without problems

goto the run box and type

Regsvr32 c:\windows\system32\l3codeca.acm

if you get an error then goto the file and select properties and uncheck the read only access

try again

if it does not work

i suggest trying to download the radium mp3 encoder and try to install power director again

you should also install winamp


if you have other mpeg software such as ulead, m2-edit pro, and tmpenc
you should uninstall them all then try to install power director again

there is a patch at cyberlink but it only fixes minor problems after the xp install

egghead
 
S

sshenriksen

Guest
#8
Ok. I tried to no avail. I finally found the file , but I am not alloved to write what you suggested Egghead. :( I can't figure out how to change the properties so that it will allow me to run that command.

Please help me further and bear with me.:confused:

Sune
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,960
Messages
673,237
Members
89,011
Latest member
grovo_test