Power off

T

tain_101

Guest
I have installed a new mobo, and everytime i do a shutdown, the system restarts, and i am having to physically switch off at the mains to turn off the pc just before it restarts.

Where would the settings for this be? have i missed something on my m/b? I have checked the power options in windows, and via bios, but am unsure what half of it means.

I can give more info if needed

thanks
 

Lonman

Bleh!
Joined
2 Dec 2001
Messages
2,642
Did you do a clean installation after you changed motherboards?
 

Lonman

Bleh!
Joined
2 Dec 2001
Messages
2,642
I know you're not alone. I've seen this issue discussed here before. Use the search feature at the top, right to search the forums for the answer. I know it's here but i'm not sure where.
 
P

pc_tek

Guest
do you have roxio ez cd creator 5? If so you need the xp patch for it. it can be found at there website. This is what it is called: XP_up_Roxio_cd_Platinum.exe

it fixes the never ending loop of restarting. I dont know what roxio has to do with rebooting, but it works.

download here: http://www.roxio.com/en/support/ecdc/xpup.jhtml
 

Akash

OSNN Senior Addict
Joined
2 Dec 2001
Messages
350
maybe your bios needs updating
or check your APM options in bios... and windows XP>power options
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,005
Messages
673,461
Members
5,599
Latest member
Larry Chris