Pinnacle Rave TV Card

E

enterprise

Guest
I have just purchased a new PC with XP installed and am trying to transfer a Pinnacle Rave TV Card from my previous PC (Running ME) and I cannot get the drivers to install.
With the card fitted in a PCI slot, when I switch on the PC the card is detected ok, but when I try to load the XP drivers, which I got from the Pinnacle web site, the installtion halts with a data error.
In Device Manager there is a big yellow question mark against the device. I have tried to contact Pinnacle for help but am still awaiting a response.
Any help out there would be very much appreciated!!!!

Frustrated User.
 

Lonman

Bleh!
Joined
2 Dec 2001
Messages
2,642
Does your mainboard have onboard Video? Is your bios set to initialize the PCI card (vs AGP)? Have you tried switching PCI slots?

Tell us some more about your mainboard.
 
E

enterprise

Guest
Motherboard Details

My motherboard is a Asus A7-266 with a GeForce 3 Graphics card.

I have tried the card in a different PCI slot but the results was still the same.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
61,999
Messages
673,425
Members
5,593
Latest member
moussa021