Partition problems on command line

R

Ropey

Guest
Hi all! Nice to join the board.


Real problems with my hard disk drive. It's Maxtor 20Gb (ide, ata) and i have made 4 NTFS partition to it, first C: with WinXP setup program and the other ones with Partition Magic 7. The problem is that nearly all command-line programs like Drive Image 5, winxp setup program and Symantec Ghost don't show up my partitions. They see the drive as one with no partitions.
(In windows, all partitions show up just fine.)

what's up? any help/suggestions?

thanks


ropey
 
Z

zman

Guest
with drive image you cant save the image to the same hard drive , you either need a second drive or burn it straight to CD ......

Does it see your CD drive ?
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
61,999
Messages
673,424
Members
5,593
Latest member
moussa021