overclock message !

#1
:) just installed a Asus AV8 deluxe motherboard everything is ok except for one thing,every time i try and install my second piece of 512 mb memory i get the message telling me that the computer has been overclocked,everything else with this board is excellent and not giving problems as the memory is. :)
 

gonaads

Beware the G-Man
Political User
#3
Make sure that you have both Mem sticks in the "blue" slots. and when ya reboot go into the BIOS and check the settings.

And if you are running as to the specs in yer sig, I have the same board with an AMD 64 3000+ and a matched set of 1 GIG Corsair DDR400 PC3200 (2x 512).

And make sure that the Mem is seated correctly. Take them both out (after shutting down and turning everything off :p) and reinstall them, if ya want switch them around in the slots. But make sure you use the "blue" slots.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut