Outlook Express

P

pothitos

Guest
Every time I start OE i get the little blue screen that says Outlook Express on it. I then have to wait about 1m-1m30s for the outlook window to open.

Then the Outlook window acts really slow and takes 5 mins for the inbox folder to open.

I am running:
PIII-M 1GHz
256Mb Pc 133 Ram
Win XP Pro
ATI Mobility Radeon 7500 Graphics Card


Any help/suggestions would be appreciated.
 
P

pothitos

Guest
OK thnx I didnt have msn open when i opened OE but now it works fine. Thnx for the fast reply.:D
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
EP, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there!

Forum statistics

Threads
61,995
Messages
673,389
Members
5,585
Latest member
LucyHennessy