• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

OE6 Problem

S

SiPix

Guest
#1
Hi all,
Ever since I last formatted my computer, I've had a small but annoying problem with OE6.

We have 3 logins under XP, and whenever the computer is rebooted, msimn loads under my sisters profile. This is a pain because to use it in any other winxp login, you have to bring up task manager and end task, otherwise if you try to launch OE you get get the WinXP 'stop' beep, which indicated its already running.

My profile is the admin profile, and I cant find anything in my profile thats causing it. bringing up task manager shows the process msimn running under her winxp login, even though her profile is not even logged in.

I checked msconfig in her profile, and OE6/msimn is not listed anywhere I can see.

Any Ideas why it would be loading?
 
S

SiPix

Guest
#5
Yep, to no avail.
I think it's something in the registry in that winxp logon, Im still looking for it. It's not in any of the normal startup reg keys, so it might be another program calling it.
 
E

Eve

Guest
#6
Do you start messanger at start up, I think it loads with OE, I could be totally wrong though. Just a thought.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies