Not Enough Power?

adek

Very xp-erianced
#1
Trying to connect a second hd to the computer but it shuts down a few seconds into the post. Tried canging the mastrer/slave jumpers and even tried Cable select. Also tryed the drive on its own and still does the same. Anyone with any ideas?
 

Xie

- geek -
#2
adek said:
Trying to connect a second hd to the computer but it shuts down a few seconds into the post. Tried canging the mastrer/slave jumpers and even tried Cable select. Also tryed the drive on its own and still does the same. Anyone with any ideas?
It could be ... what PSU you got?
 

LeeJend

OSNN Veteran Addict
#3
Are you sure the ide cable is on right? Some are not keyed.

Same comment on the power connector. I managed to plug a molex in upside down one on a cheap drive.

Is the exposed circuitry on the bottom of the drive shorting to the case?

Though any of those should shut you down before post shows up.

And have you verified the rive is any good in another PC?
 

adek

Very xp-erianced
#4
q-tec 550w.

Drive is verified as working in two other computers.

Dogsbody system specs:

amd xp2800+, 1.5 Gb RAM, 60 GB HDD, FX5200, sony dvd burner, liteon dvd/cdrw, 4 port inbuilt usb hub.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,300
Members
89,016
Latest member
Poseeut