Norton antivirus 2k2 problems

N

Nuts

Guest
Hola, I seem to be running into some problems with norton antivirus 2002. Occaisionally, after a reboot, the auto protect feature will stop working and not allow itself to be enabled, it will only work again after several reboots (no constant number, some times one, sometimes 5). Has anyone else run into a similar problem? Thanks much for any info
 
S

St0n3H3ng3

Guest
I'm also running Nav 2002, and have had no problems at all. Have you tried uninstall/reinstall?
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
EP, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there!

Forum statistics

Threads
61,997
Messages
673,392
Members
5,585
Latest member
LucyHennessy