• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

no top menu on front page

muzikool

Act your wage.
Political User
#1
Not sure if this is a bug, but there are no menu option along the top of the front page anymore. Result is the same in both Safari and Camino. I looked for a post on this and didn't see one...

Also, I'm having trouble uploading images to posts. It tells me that uploading is in progress but nothing happens. I couldn't upload the image below.

 

Electronic Punk

willalwaysbewithyou
Staff member
Political User
#6
is there a particular link you miss having up there muzik?
felt the whole menu up there was kinda unneeded, so killed it.
 

muzikool

Act your wage.
Political User
#7
Uploading where? Uploading works perfectly for me unless using Safari, and I have no yet tried to find out why. Using FireFox works for me.
I have only tried it in Safari and I couldn't get anything to upload. No big deal right now, though.

is there a particular link you miss having up there muzik?
felt the whole menu up there was kinda unneeded, so killed it.
I was used to clicking on UserCP there, but I don't necessarily see the need for any links there either. No complaint here, just asking about it. :)
 

X-Istence

*
Political User
#9
Safari?

Edit: not having a problem with it here.

Safari 2.0.3 (417.9.3)
AppleWebKit 418
It seems to be working now, it used to be broken, as in I could not upload anything unless using FireFox.

edit: one more test, I can't seem to upload a 240 kb MP3 file which will upload fine using FireFox.

The Uploading -- please wait text never disappears.
 

Attachments

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,017
Latest member
loxioalix