News Groups

M

Mr.Plow

Guest
#1
In outlook express I've set up my news, I can read postings,
but I can't post anything myself. Is there something I'm
missing?

I'm on shaw cable, and have no problem with getting connected and with email.

Thanks for your help.
 
A

AmarSingh

Guest
#2
what is the error message that the server reports when you try to post something?? I know there is a problem with OE that sometimes wont let you post of you have more quoted text than new text. Post back with the error message
 

JJB6486

Retired Mod
Political User
#3
Maybe your server requires authentication to post. Try opening the account settings and store oyur email account's username and password.

JJB6486
 
A

AmarSingh

Guest
#5
where i live, the shaw news servers dont need authentification.

Take a look at the bottom right of the screen after you post a message (see screenshot). Is there a yellow exclamation mark there? if so double click it and it will tell you the error. If not, im not sure what else it could be.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,970
Messages
673,298
Members
89,016
Latest member
Poseeut