new motherboard installation help please!...

Joined
16 Jan 2004
Messages
115
hi...can anyone help please?...

I put together my new system (m/b Asus P4C800 Deluxe). I can access bios, it recognises everything however when I come out of bios my floppy light is on constantly and when I insert my windows me boot up floppy (to load os) it wont read it.
 

jw50

OSNN Senior Addict
Joined
3 Dec 2001
Messages
354
Sounds like you might have the cable on the floppy drive reversed, try flipping it either on the motherboard or on the floppy drive.
 

Tweakfiend

OSNN Senior Addict
Joined
6 Jan 2004
Messages
340
Just as an add on ........
Red wire (no1 pin) on data cable ,for general hardware instals),nearest to power connector.
Sometimes no1 is not clearly marked.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
EP, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there!

Forum statistics

Threads
61,997
Messages
673,398
Members
5,586
Latest member
PseudoKiller