Network W98se and XP Pro

T

The Delphi Man

Guest
Hey, I got one WinXP PC connected to a Cable modem, and connected to a HUB. My W98se PC is connected to the hub.
I have the internet shared and works perfect.

But I don't see any of the PC's in my network :( (only myself):

Win98se:
W98se-Networkplace.JPG

WinXP Pro:
XP-Networkplace.JPG


Here, this is my Network configuration in Win98se:
W98-Networksettings.JPG


And this is on my NETBIOS tab:
W98se-NetbiosTab.JPG

So I don't know how I could check this option ON :(
Anyone?
(I read on the Networking XP Information thread of this forum that I had to enable NETBIOS on this tab)

And here my Network settings in XP:
XP-Networksettings.JPG



What am I doing wrong?
I have tried everything I know, and what classmates told me..

I hope someone can help me out,
Thanks
 
T

tastingw

Guest
re:

Probeer is 'n map te sharen, wil wel eens helpen, ik neem aan dat workgroup allemaal gelijk zijn?

succes
 
T

The Delphi Man

Guest
WAAAAATTT...

Ik zit al zo'n 4 maanden te klooien met het netwerk, en ik heb zelfs een keer alles geshared gehad. Maar niets helpte

Nou share ik ff wat omdat jij het zegt, en het werkt :D

I'm getting NUTS :S

Crazy Windows :D

THANX!!!!!
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,007
Messages
673,466
Members
5,598
Latest member
Larry Chris