network lags

ludlo

OSNN Addict
Joined
Dec 7, 2001
Messages
96
#1
at home, my computers are in a network through a d-link di804 router and it is pretty laggy. i cant transfer files in explorer or browse the other computer, it takes too long time! i click on a folder and about 20 second later it shows up. i also checked my router settings, but i cant see anything wrong.

what should i do?

thanks.
 

Zedric

NTFS Guru
Joined
Jan 12, 2002
Messages
4,006
#2
First off, it's most likely not the router since only the switch part of it is used on the internal network. But about what to do, I have no idea really. :)
 

ludlo

OSNN Addict
Joined
Dec 7, 2001
Messages
96
#3
once i deleted a register key that solved this, but i cant remeber wich it was :D lol..
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...

Forum statistics

Threads
62,013
Messages
673,443
Members
89,032
Latest member
orgaslistin