Network causes XP to pause at statup

T

thornste

Guest
I have 2 network cards in my PC, one for my blueyonder broadband and the other for net sharing. The only thing is they cause XP to pause when it has got into windows, it will stop for about 2 - 3 mins then load messanger. At first I thought it was Norton antivirus 2002 because it loaded first, but formated and left it off. If i unplug all the network cable its fine.
Also during setup, when Xp sets the screen for me, it will pause on the please wait screen for about 3 - 5 mins, i think this is because of thr network as well.
Has anyone else seen this or got a work around.


Thanks ste
 
E

existenz

Guest
I have the same problem. My Norton's Anti-Virus will have an X on it, and it will wait 2 or 3 minutes for it to disappear and for my messenger to load up. It's fine if I don't turn on my modem, before Windows starts up....
 

Members online

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,013
Messages
673,484
Members
5,609
Latest member
aawemainu