.net Passport Wizard

R

Rockshox

Guest
When ever i try to start the .net Passport wizard it comes up with an error as soon as you click the next button

It says its unable to find the wizard site and cannot connect.

Im connected to ADSL and can get web etc..

Any ideas?
 
A

aaronseuk

Guest
I am having the same problem with BT Openworld! ... Mind you, I have just upgraded to an ABIT KR7A-Raid ... It was ok when I was using an EPOX 8KTA+ Motherboard, ... So ... Is it an ABIT problem? What MoBo are you using??
 
R

Rockshox

Guest
Im using a Laptop, IBM thinkpad T23

Works fine on my Desktop machine which uses a Chaintech Mobo..

very strange
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
EP, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there!

Forum statistics

Threads
61,997
Messages
673,404
Members
5,586
Latest member
PseudoKiller