Missing usb drivers!

ludlo

OSNN Addict
Joined
7 Dec 2001
Messages
96
Im running win xp pro and having som usb related problems. In the device manager it says "code 10" the device could not start.
I have a pci to usb controller from intel, 82371AB/EB.
I dont get the usb root hub either.

Thanks for any help!

-----------------------------
P2 233mhz
Xp pro
riva tnt 2 m64 32mb
 

ludlo

OSNN Addict
Joined
7 Dec 2001
Messages
96
it wasent there

It was on the page you sent me but i couldnt dl any drivers for it (strange) but it was drivers for other controllers.
Its pretty old, nearly 3 years.
But thanx anyway! :)
 

sparky

OSNN Addict
Joined
6 Jan 2002
Messages
91
is it on in the bios.............xp pro has turned it off twice for me without me touching anything ?????????
 

ludlo

OSNN Addict
Joined
7 Dec 2001
Messages
96
THANKS!

That solved the problem!
Thank you very very very much!
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,004
Messages
673,460
Members
5,599
Latest member
Larry Chris