• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Missing Menus on MotoRazr V3c-- Please help!

daisyrae

OSNN One Post Wonder
#1
Hello all. I recently purchased a MotoRazr V3c (S/W ver. .04.08.00RR) thru US Cellular. In a pathetic attempt to run MPT to transfer media to the phone (detecting the phone as a V710m), I succeeded only to have my computer's modem crash (I just restored everything, so its OK). However, after accidentally loading duplicate picture files onto the phone and trying to delete the extra, the phone would not allow the delete, citing the error "File is in use". Suddenly, I was kicked off the pictures menu altogether, and since then, I've not been able to access the picture, video, OR sounds menus at all!! What have I done?? How can I fix it??!!! Please help me!

Thx,
Rachel
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix