• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Missing drive

R

Ramanuman

Guest
#1
Hi folks.
How is it going ?

My dad installed XP a few days ago and keeps getting problems, some of which I manage to handle, but some that are just beyond my experience.

His last one is a missing drive. Namely, his (Iomega) zip drive, which could be accessed until today, just disappeared...

Anybody familiar with that problem ?


Thanks a lot in advance.
 
#2
If you are using a Zip drive connected through the parallel port you will need to download the latest XP drivers (March 2003) from Iomega and then apply a patch from the MS update site, which should then appear (using automatic updates).

Remember that this incarnation of the Zip drive is not plug-and-play so you will have to reboot your machine (with the drive switched on) so XP can read the device through the driver.

:) :) :)
 
R

Ramanuman

Guest
#3
Thanks a lot Dave. (And all this time I thought nobody was answering, when it seems I'd just forgotten to check the email notification box... :eek: ).

I'll transmit the info. :)
 
R

Ramanuman

Guest
#4
...just thinking about something else : Funny the thing did show up at first though, isn't it...

In any case, I'll try the patch and see.
 
T

toxicity

Guest
#5
Maybe you just have to re-assign the drive letters, happen to me on my cd and dvd rom drives before.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies