• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

MGI VideoWave 4 and XP

B

bcashwell

Guest
#1
I got a bundle with my new Dell that included VideoWave 4 and a Dazzle Mojave capture card. Everytime I run the program, it freezes while capturing. The amount of time between the start of capture and the freeze varies greatly. I have no other apps running in the background and have plenty of drive space and RAM. The program also seems to be very slow which was surprising. I used to run version 1 on a P1 - 100 MHz with 32m RAM and it ran almost as fast as version 4 on a 2.52G with 512k.

Anyone else experienced and solved either of these issues?
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix