• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

messenger not refresing

H

hoverbot

Guest
#1
after installing the latest version of Messenger I noticed that for a short peroid of time your not using the messenger and then later your suddenly disconnected..i've noticed alot of XP users who have the same syslink router as I do have the same trouble with this and not being able to send files, yet are able to recieve stuff from any one... is there something that I need t be settijng up with Xp or my router? any help on this is greatly appreiciated :)
 

JJB6486

Retired Mod
Political User
#2
I have the same problem. It is a known bug that Microsoft just hasn't fixed yet. Occurs usually in compter's behind NAT (Router or ICS)

JJB6486
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,017
Latest member
Seggar