• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Losing Network Connection with XP

Mud

OSNN One Post Wonder
#1
I recently set up a wireless network with XP Pro.

Both my PC's were running XP and were linked by Netgear MA111 wirless connectors.

All was good for a while but now the connection dissapears and I cant use my internet connection or access files through the other PC.

The wireless bits are working fine as they come up with a good connection etc, its just that they wont share any data??

How can I fix this???

Mark
 
#2
Mud said:
All was good for a while but now the connection dissapears and I cant use my internet connection or access files through the other PC.

Mark
connection disappears... so you have it, then you don't? when you lose it, how do you get it back? ipconfig /renew, or do you need to reboot?
 

Mud

OSNN One Post Wonder
#4
I have just pulled out the wireless nodes.(and thrown them in the bin)

I now have a host connected to the net via cable modem - -connected to a switch -- connected to a client via network card.

Still no internet on the client.
they identify each other but the internet gateway is not showing on the client?
 
#9
Can you post the 'ipconfig /all' results here from both machines. It'll give us a better idea on whats going on.

Do you have any firewalls running also?
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,014
Latest member
sanoravies