Linux Iso troubles

Heeter

Overclocked Like A Mother
Joined
Jul 8, 2002
Messages
2,732
#1
Hi Guys,

I am having a great deal of difficulty burning iso images from the downloaded linux iso's that I got from linuxiso.org. I have downloaded three different versions of Linux, with no luck. I am using Burnatonce. Even though the files have a .iso extension, I cannot get them to install into my test computer once I create a burned disk. The file on the burned disk looks like a .rar file at this point. Anyone got any ideas?

Heeter
 

NetRyder

Tech Junkie
Joined
Apr 19, 2002
Messages
13,256
#2
Could you post a screenshot of your Burnatonce window after you've loaded the ISO image, with the Device Settings visible (Settings>Device Settings checked)?
 

Geffy

OSNN Veteran Addict
Joined
Mar 18, 2002
Messages
7,805
#3
are you adding the .iso file to a new disc or burning the ISO image, you need to make sure you are telling the burning software to Burn an Image and then point it at the ISO file
 

NetRyder

Tech Junkie
Joined
Apr 19, 2002
Messages
13,256
#4
In Burnatonce, that would be as easy as File>Load New Image, select the ISO, and hit the Write button. :)
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,427
Members
89,025
Latest member
Haniew