• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Juno + XP SP2 = No Internet?

Blue Bomber

OSNN One Post Wonder
#1
I installed SP2 last night, and found out I couldn't go online anymore. :( Juno dialed the number and made all the associated beeps and buzzes, but after that, the modem just shut down. I reinstalled Juno just to make sure, but that didn't work, either. :confused: Could this be the advertised incompatibility some programs may experience with SP2, or is it part of the new security updates where I'll need to change some of the preset settings? I used System Restore to uninstall SP2 and I can go online fine now. Any suggestions?
 

scsa20

Simonsoft Network
#2
I don't know why, but I never really did liked those dialers that comes with the software, I just use Window's dialer, try using Windows dialer and see if it makes any differents.
 

Blue Bomber

OSNN One Post Wonder
#4
scsa20 said:
I don't know why, but I never really did liked those dialers that comes with the software, I just use Window's dialer, try using Windows dialer and see if it makes any differents.
Been there, done that, doesn't work. :)
Xie said:
I would take a look at the windows firewall .. perhaps it's blocking your connection?

-edit- here
Yeah, that was my first thought, so I shut down the firewall, but it didn't help.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,013
Latest member
Pdawgintown