Issue with Concurrent Remote Desktop in XP SP2

Andrew Whitby

OSNN One Post Wonder
Joined
26 Jun 2007
Messages
1
Hi, I have Remote Desktop working for up to 6 users on XP SP2, my problem is that it seems to be a little unstable, the connection gets lost and the users are all booted off and then we need to restart the "server" machine to connect again. All programs that were running are lost.
I have fast user switching enabled.
This occurs at least once a day, and is starting to get annoying as the server is in another location (just a different building connected over a LAN) and we have to go there to restart.

Any suggestions as to what may be causing this instability?

Cheers Andrew
 

fitz

Woah.. I'm still here?
Political Access
Joined
26 Apr 2004
Messages
4,085
post moved and created a new thread for this issue
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,011
Messages
673,478
Members
5,607
Latest member
rohitprabhakar