IPSec communications not allowing users to login

homesick1337

Computer Lover
Joined
20 Jan 2004
Messages
129
IPSec it seens might be what is causing our 2 NAS Servers not to talk to each other. Scenario


1. NAS in Town all users can connect to it.
2. NAS in Country only Town users can connect to it via the network.

Now when Country tries to connect to the NAS they are unable to. How ever if they ping the NAS constantly they are able to connect to there own NAS we call COUNTRY. Town users can always connect to either NAS but normally send all there work to TOWN.

Any suggestions on the issue? The reason its a big problem is the 2 NAS should be replicating. But cant do to the issue with the network not allowing users to connect to it without a ping.


You help is greatly needed.

Thank You!

Mathew
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,014
Messages
673,487
Members
5,611
Latest member
BATOUCHER