• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Internet Browsers Stopped Working

indyjones

OSNN.net Adventurer
#1
Hi all

Was hoping someone could help. Problem is the web browsers (Firefox and IE7) have stopped working on their PC (XPSP2).
This effects both dialup and when its connected to my Lan :(
The weird thing is Avast still updates, emails download but everytime I open firefox I get "connection was reset" and that its not connected. The same thing happens in IE7. Checked it not in "offline mode" and that there are no weird setting under the network connection settings.
Basically I am just stumped :)

Any help would be greatly appreciated

Cheers

IJ
 

kcnychief

█▄█ ▀█▄ █
Political User
#5
I would check your hosts file to see if something injected itself into that. Also, post a Hijackthis log please.

Hosts file can be viewed with notepad and found here:

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
 

indyjones

OSNN.net Adventurer
#7
I would check your hosts file to see if something injected itself into that. Also, post a Hijackthis log please.

Hosts file can be viewed with notepad and found here:

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
Checked the hosts file against the one on my working system no difference.
In the end I formatted the PC as its my parents and they were giving me grief :)
Intstalled all the same stuff again but this time it was all fine! Guess we shall never know what caused the problem. Thanks for all your suggestions though they are appreciated :)
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,960
Messages
673,237
Members
89,011
Latest member
grovo_test