Intellimouse Optical Probs w/ multiple users................

B

bassman

Guest
Does anyone know why this happens? I have my extra buttons programmed to do various things, but if I logout or "switch user" with my wife and log back in my settings are gone? She has it installed on her login too - and she has administrator rights as do I. I have the latest software (4.1). Any suggestions? Do you think deleting it from her login would help?

Thanks in advance.
 
M

MiseryQ

Guest
I had the same problem,,, My third button was set to close applications and anfter someone else logging on it would go back to autoschroll...

I switched to Logitech drivers,,, problem solved...
 
B

`Brian

Guest
yeah i emailed microsoft tech support about that telling them it was a bug. Then they wrote back "this is not our bug, it is a user mistake, you may pay for phone support or visit our forums." yet another case of microsoft in denial.
 
M

MiseryQ

Guest
Actually there right...

The mistake was us buying "Microsoft" hardware...
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,002
Messages
673,451
Members
5,597
Latest member
Mesapplis