• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Installing ATI onto Vista

Heeter

Overclocked Like A Mother
#1
Hey all,

I am trying to figure out how to install ATI drivers onto vista.

It keeps telling some parts Fail.

You would think that ATI has figured out how to get around this by now.


Thanks,

Heeter
 

Sazar

F@H - Is it in you?
Staff member
Political User
#3
Hey all,

I am trying to figure out how to install ATI drivers onto vista.

It keeps telling some parts Fail.

You would think that ATI has figured out how to get around this by now.


Thanks,

Heeter
AMD has much better drivers for Vista than anyone else Heeter :)

Regarding the issue, what version of Vista do you have? Is it checked or unchecked? Are you installing official drivers or is it something through Windows Update?

Thanks :D
 

Heeter

Overclocked Like A Mother
#4
Hey all,

It is a 64bit machine. AMD4400+, 4gigRAM, and the drivers are right from ATI. It is the chipset drivers for this mobo (ATI SB600 Southbridge chipset, ASUS M2A-VM).

I am always having the same fail issues with the vga drivers as well. But only the software does not get installed, but the vga drivers do.

Heeter
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,013
Latest member
Pdawgintown