• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

IE7 and Router login

#3
I should really have been a bit more specific. I have a Netgear DG384 v2 (used as a switch), a Linksys G broadband wireless router (used for the wireless network) and a BT supplied giant ibox looking thingy called a BT home hub and it’s this that’s causing the problems. It’s all working fine together except since I upgraded to IE7 I needed to access the BT Home hub to disable the wireless network this just did not work.

I downloaded the MS user agent utility but when logging into the BT home hub it hangs on “you are being redirected”.

I suspect that IE6 is hardwired into the device (which is only a few days old) as it works perfectly with IE6 but this is very annoying.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,017
Latest member
Seggar