• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

IE oddity or my HTML?

Mainframeguy

Debiant by way of Ubuntu
#1
I have just realised this gif is nt showing up for me with IE in this page It shows up fine in Ffox and seems an innocent enough .gif - anyone can tell me why? I have thumbnailed it below also (yeah, I know it is passé etc) and also added the relevant HTML code snippet to expedite an explanation....

Code:
<P>

<A HREF="http://www.zen95211.zen.co.uk/holding.html"
<img src="http://www.zen95211.zen.co.uk/gif/working.gif"></A>

<P>
 

Attachments

#2
Looks like you forgot to close the opening <a> tag. :)
It should be:

Code:
<p>
<a href="http://www.zen95211.zen.co.uk/holding.html">
<img src="http://www.zen95211.zen.co.uk/gif/working.gif"></a>
</p>
P.S. Tags and attributes should be in lowercase, and you should consider adding an "alt" attribute to your images.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix