ICS and Morpheus

G

gkep

Guest
I've got 2 pc's running xp pro with ICS on a LAN with one connected to the net.. prob is that the client gets really bad transfer rates (if anything) in Morpheus e.g. 1k/s but all other net services work fine.

I've heard I may need to do some port mapping on the server or something... anyone else experience this problem?

All suggestions very welcome at this stage!
 
D

DrX

Guest
I have that Issue with IRC clients behind the gateway not being able to Ident with port 113 ... mapped the port to the IP's fixed

Im sure that will fix your issues ....... All normal ports will pass through as ICS uses NAT ...... but non standard ports will have a bit of trouble going out
 
S

sic166mhz

Guest
damn, i also get very bad transfer rates in kazaa and other file sharing utilities. my cable modem is from 3Com and it's USB. does anyone have a solution for this?
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,005
Messages
673,461
Members
5,599
Latest member
Larry Chris