I think I did something wrong

M

mazspeed@redshi

Guest
#1
Ok............here goes.. I did some reg changes and I cannot remember what they were, but the only problem I have is that when I go to Yahoo Pager I get this error "Yahoo messenger has detected that scripting has been disabled for Microsoft Internet explorer" It then shows you how to fix it in internet options, but it's set to where it should be.. Everytime I try to send and or recieve these messages I get this message, and I'm unable to view outgoing, and incoming messages from Yahoo pager... Help....

Thanks in Advance all

Cheers
Mike
 

gonaads

Beware the G-Man
Political User
#4
Do a System Restore to the point before you did the Reg editing. I think the Restore will also restore the Reg.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut