How do I disable the pop-up blocker?

N

Not Bman

Guest
It is in the settings of Internet Explorer.

Tools, Internet Options, Privacy, at the bottom of that page, uncheck the popup blocker.
 

Mazspeed

OSNN Addict
Joined
6 Jan 2004
Messages
85
It is unchecked, and it still is not working. That's the weird thing. I have not found anything as of yet on 360 for any provisions to change this either.
 
N

Not Bman

Guest
What other types of programs do you have installed, antispyware, firewall, antivirus, and all that kind of stuff. Also, maybe a stupid comment but have you tried restarting?
 

Mazspeed

OSNN Addict
Joined
6 Jan 2004
Messages
85
What other types of programs do you have installed, antispyware, firewall, antivirus, and all that kind of stuff. Also, maybe a stupid comment but have you tried restarting?

360 is all I have on this somewhat fresh install of Vista Ultimate. Yeah, I restared a few times. When I go to the site link above, it will not open another window to show the cars like it should, but it works on my laptop. Laptop has xp with just norton anti virus.
 
N

Not Bman

Guest
I don't know what else it could be. Sounds like IE is broken some way, or something odd is wrong. Sounds like it could be opening in another tab that is not focused but I doubt that.

Maybe someone else here can help you. Sorry.
 

Mazspeed

OSNN Addict
Joined
6 Jan 2004
Messages
85
Hey guys, no toolbars at all. I installed Firefox as well, turned off the no pop up blocking, and same thing. I disabled norton 360 and still didn't work. I'm stumped.
 
N

Not Bman

Guest
Yea that really makes no sense now. Everything that should be able to change that is off or you don't have. Firefox should of helped, but man.
 

Dark Atheist

OSNN Veteran Addict
Political Access
Joined
8 Apr 2003
Messages
6,376
norton sometimes lurks in the background, make sure its off by killing the process in task manger
 

American Zombie

Moderator
Staff member
Political Access
Joined
23 Jun 2004
Messages
2,961
360 is all I have on this somewhat fresh install of Vista Ultimate.

Windows Defender is turned on in Vista by default. I suspect though that this is another system hosed by Symantec products.
 

LeeJend

OSNN Veteran Addict
Joined
25 Jan 2003
Messages
5,291
I just tried the site in IE under VISTA. The pop-up was blocked and the notification bar under the address bar showed it as blocked. Right click the notigfication br and allow the pop up. Windows came back and asked if it was ok to resend the request. I said yes and the pcitures displayed. No problem. Everything operated as expected. You can even tell VISTA to allow the site to send pop ups temporarily so yo don't have to allow each one.
 

Mazspeed

OSNN Addict
Joined
6 Jan 2004
Messages
85
I just tried the site in IE under VISTA. The pop-up was blocked and the notification bar under the address bar showed it as blocked. Right click the notigfication br and allow the pop up. Windows came back and asked if it was ok to resend the request. I said yes and the pcitures displayed. No problem. Everything operated as expected. You can even tell VISTA to allow the site to send pop ups temporarily so yo don't have to allow each one.

I did shut off Norton and it was still not working. I didn't get the address bar to come up like it normally would. Still not working. It's just weird.
 

bush dogg

OSNN Senior Addict
Political Access
Joined
8 Jan 2004
Messages
433
I would start by entering your Internet Options and delete the Cookies then Clear History.
At that point do some research on the settings in Norton 360 for all of these areas “Firewall, Ad Blocking and Pop-up Blocking also Antispam and Parental controls” to see what you can find there in regards to the Pop-up problem. “My first guess would be Antispam”

I haven’t used Norton 360 But I have used and repaired systems with earlier versions of Norton firewall products and it would surprise you what is Blocked that you never knew about until it didn’t work 3 months later! Most cases like this I’ve found it was a setting in the Norton product that caused the problem…once I changed a setting or two within Norton the system was back to normal whatever normal may be.

(Most Norton products DO not have to be started to Block something)




Below is an excerpt from the Norton 360 Manual.

“Norton 360 protects any computer on which it is installed.
You do not have to start the product to be protected

You can also set Norton
360 to notify you when a situation requires your attention,
and you can decide what action you want to take.”
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
EP, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there!

Forum statistics

Threads
61,997
Messages
673,414
Members
5,591
Latest member
nodee