HID Service will not start, module not found..

J

justin.s

Guest
Im not sure how this happened, but the HID service will not start, Error 126, the module cannot be found. Without this service my USB gamepad can't be used, Windows XP wont detect it. How can I get this service to start?

Thanks in advance,
Justin
 

Qumahlin

OSNN Veteran Addict
Joined
6 Dec 2001
Messages
2,006
Have you removed any drivers or files lately? what you might want to do is goto your services screen and check the dependencies of the HID service and make sure all the files listed are on your HD.
 
J

justin.s

Guest
I havent removed any critical files lately, just updating my video card drivers and such.

The only services it depends on is RPC, which most definately is running. There are not any files listed in dependancies...
 
J

justin.s

Guest
And here is the error message..

I reduced the colours down to 16 for obvious reasons ;)
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,005
Messages
673,461
Members
5,599
Latest member
Larry Chris