• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Help!!!!!

#1
Ok heres the problem, started up Quake everything was going fine it loaded and then right before i got to the menu screen it Crashed and the console said it was due to an Open GL Error.
Now the problem is my resolution went to640x480 and the color depth went to 4 bits!!!!! i have tried just about everything i can think of to fix updating drivers. Uninstalling them completely and starting fresh with new ones and nothing. Still cant change it. And its got this problem on every single user account even the Admin account. Please Help Me!!!!!!
 
#2
Doubt that will help its a PCI card

BTW when i go to Display Properties and click on the settings tab i get "Some of the paramaters reported by your graphics driver are invalid windows will ignore these settings"
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,247
Members
89,019
Latest member
fontjohnson