• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Help with Sound Blaster Audigy 2 and 5.1

F

Flatliner

Guest
#1
Hiya. I seem to be having trouble with my Sound Blaster Audigy 2 Platinum. I'm running some Logitech Z-680's through it and gone through everything on the installation CD for the sound card. However I get no sound from the rear or center speakers and the sub when I try to calibrate them, all I hear is the two front. I've updated the drivers to the newest versions available to no avail. Also another thing that happens is when I run WinDVD 5 and I set the audio on that to 5.1, I am not able to hear dialogue. I can hear music and the background noise, but no dialogue. But when I play music on Winamp I can hear it through all my speakers. Any help would be greatly appreciated.
 
#2
I use WinDVD on my Soundblaster Live Platinum 5.1 and have to set the audio to "Analogue Output", otherwise I get the same problems as you.
If anyone has an answer I would also be very interested.
Thankyou

TOK
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,962
Messages
673,240
Members
89,015
Latest member
loxioalix