Help needed fairly urgently !!

#1
I have just acquired a nice Acer keyboard with a built-in volume control which I feel could be useful. The device is USB. Windows picked up on the keyboard, installed all (??) required drivers and all works well.................except for the volume control.

A service "Human Interface Device Access" is not starting, see attachment. Any suggestions Please

how the blazes do I attach??
forget that idea. The message I get when I try to start the above service is: Error 126: Unable to find module and the module is "netsvcs"


TOK
 

Taurus

hardware monkey
#2
forgot the attachment.

don't know much about this kinda stuff, but did it come with a cd with any kind of drivers on it?
 
#5
no, and the silly thing is that bytes-back has the same keyboard, same version of xp, same mainboard etc. and it bl**dywell works for him!!
 

Bytes Back

Ex Police Chief
#7
What Gothic has forgotten to say is that he is dual booting with windows ME and it works absolutely fine in that with no drivers other than the ME ones built in.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,971
Messages
673,299
Members
89,016
Latest member
Poseeut