HELP, Medieval total war 2 Glitch

canadian_divx

Canadian_divx
Joined
Jun 21, 2002
Messages
1,554
#1
Ok so heres what it is:

The system is an AMD64 2800+ 754 CPU
K8NE-Delux
2gb DDR 400
2x 160gb Seagate hard drive
Thermaltake take 500W psu
LiteOn DVD burner
6600GT 256 DDR3 Asus

Windows XP Pro,
ALL windows updates
Direct-X 9c
latest NVidia Chipset drivers and video as well

Game: Medieval total war 2 1.1 (patch installed after issue)

when ever i am in the game the mouse will just dissapear. also a black box will apear around the mouse when you move it.
it can also not draw some of the border lines on the system.

Rome total war worked fine. but this one will not. ive updated and reinstalled everything i could but ran out of ideas.

anyone know?
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...

Forum statistics

Threads
62,031
Messages
673,546
Members
89,038
Latest member
Samhicks