Having a problem

XpGuy1

Mindless Poster
Joined
Oct 15, 2002
Messages
136
#1
I came home today to find my browser open to a porn site.... i had closed everything down last night can someone tell me why the browser opened on its own with a pop up like that???? I ran spybot and thought i was clean apparently not.. any suggestions....
 

XpGuy1

Mindless Poster
Joined
Oct 15, 2002
Messages
136
#3
No but it was running... I ran anti spy and i disabled messenger... i'll see tonight if i have the same problem thanks Elroy!!!!
 

mooo

thecyberninja
Joined
Jan 6, 2004
Messages
886
#5
i used adware6.0 and cleaned all my stuff then then i think hijack this for future protection. No problems with kinda popups or anything when just idle
 

XpGuy1

Mindless Poster
Joined
Oct 15, 2002
Messages
136
#6
I'll try that... I ran spybot and it came up all clean last night that was the last thing i did after running anti spy... It really bugged me that i saw this... it has to be internal i'm behind a firewall (norton) I have a pop up stopper running this shouldn't be happening..
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?
Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
62,000
Messages
673,413
Members
89,022
Latest member
ganster