Hard Drive installation

O

omegaman20

Guest
I am adding another HD to my computer.
I set it for slave and my old one to master.


I had to intall an IDE sdapter to make it work.

Everything seemed to go okay.

But it does not detect my new HD.

WHY?
 

Lonman

Bleh!
Joined
Dec 2, 2001
Messages
2,642
Are you booting from the card with your old drive ok? I'm not familiar with adapter card configurations... does it have a bios feature that you can enter and see if it's set up correctly?
 
O

omegaman20

Guest
i'm new to installing a HD, but I seem to remember a bios setting.
 
B

bmxjt

Guest
i tried doing the same when I just added one. I had to run them on seperate IDE's.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy? :(
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey ep!

All good with me, applying for microsoft mvp right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by comming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier, mine is perriscalderon at gmail
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Ep, glad to see you come back and tidy up...did want to ask a one day favor, I want to enhance my resume , was hoping you could make me administrator for a day, if so, take me right off since I won't be here to do anything, and don't know the slightest about the board, but it would be nice putting "served administrator osnn", if can do, THANKS

Been running around Quora lately, luv it there https://tinyurl.com/ycpxl
Electronic Punk wrote on Perris Calderon's profile.
All good still mate?

Forum statistics

Threads
61,978
Messages
673,285
Members
89,065
Latest member
fredmilx