Gateway laptop to Projector, plays everything but video

  • Thread starter Punkrulz
  • https://www.osnn.net/admin.php?templates/thread_view.1970/delete&_xfRedirect=https%3A%2F%2Fwww.osnn.net%2Fadmin.php%3Ftemplates%2Foutdated Start date

Punkrulz

Somewhat eXPerienced
Joined
24 Dec 2001
Messages
790
Hey guys,

Sorry for the misleading subject, I only have so much room. We were just trying to connect a projector to my friends laptop, which is a newer gateway. Everything plays great on the projector, but when we open up either the dvd playing software, or Windows Media Player, it isn't playing anything. You can see the movie playing fine on the computer screen, but on the projector there is nothing.

I've tried everything from changing the resolution, to changing the refresh rate (which is stuck at 60hz). I can't figure it out. What would fix this???
 

Admiral Michael

OSNN Veteran Addict
Joined
19 Feb 2003
Messages
3,123
I had that problem myself, here's how I fixed it:

  • Open Window Media Player
  • Then go to Tools | Options
  • In Options, select the Performance Tab
  • Way below you click on the Advanced Button
  • Uncheck all "Use Overlays" options
  • Click Ok
And you are ready.
 

Members online

No members online now.

Latest forum posts

Latest profile posts

Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?

Forum statistics

Threads
62,002
Messages
673,448
Members
5,596
Latest member
Joshua Liansky