Fuji Digcam/Webcam crashing WinXP & W2K

T

Tazzman

Guest
I have the Fuji FinePix A101 Digicam/Webcam .... when I connect it as a webcam, Win2000 and XP start to load the drivers and then I get the lovley "Blue Screen of Death" . I've tried the latest drivers from Fuji, the only other thing I can think of is the notebook (Toshiba Tetra 8200) is the problem .... ANY IDEAS????
 
B

Betamax

Guest
I think it's the notebook. I have a Toshiba Satellite and get the same problem with my Creative WebCam Go USB.

I tried asking Creative for help and they just say it's an IRQ conflict which I agree with. Problem is that it's the way Toshiba sets up their systems that causes this problem so unless they come up with an answer you're out of luck. And so am I. :(
 

jw50

OSNN Senior Addict
Joined
3 Dec 2001
Messages
354
Try this: Uninstall all software for the cam, remove the cam from the device driver list, unplug the cam, reboot into safe mode, install the cam software, shut down, plug in the cam, boot and when the cam is detected install the updated drivers.

I cant guarentee that this will solve the problem but there is a good chance that it will.
 

Members online

Latest profile posts

hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.
Terrahertz wrote on Electronic Punk's profile.
Yo fellas!
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Where are you buddy?
Perris Calderon wrote on Electronic Punk's profile.
Hey EP! All good with me, applying for Microsoft MVP right now, should have done this a while ago.

Notifications don't work, I only found your response by coming back to hunt up some threads, if you want, give me your email address so we can keep in touch easier!

Forum statistics

Threads
61,999
Messages
673,424
Members
5,593
Latest member
moussa021