• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Folders not available in OWA?

fimchick

OSNN Senior Addict
#1
Guys, got a strange one...

User created some sub-folders in Outlook and can access them just fine over MAPI/POP/IMAP but when he goes through OWA and tries to open the folder, he gets a
HTTP/1.1 500 Internal Server Error

From my research, it seems that it is an Active Sync problem, and he does use a Treo, but we haven't hand any other users experience this issue. Microsoft is completely useless in troublesooting the problem as they generalize this error and claim that it can mean either problem A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O or your mother. Love it.

Any ideas?

Thanks!
 

madmatt

Bow Down to the King
Political User
#2
It's a long shot, but are you sure these folders are apart of his/her Exchange Mailbox and not stored locally?
 

kcnychief

█▄█ ▀█▄ █
Political User
#4
How long ago was the folder created, and is it just this one folder, or others? Have him try creating another folder, see if that shows up. Might be something wrong with his account.
 

madmatt

Bow Down to the King
Political User
#5
Exhchange doesn't use PST. Exchange stores mailboxes in a database. PST are stored locally (acrhive.pst, etc.).
 

fimchick

OSNN Senior Addict
#6
You know what I mean. :)

We just did a restore on one of the stores that crashed, so we've been working with the extracted PST's off that store, hence the PST on my mind.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Latest profile posts

Hello, is there anybody in there? Just nod if you can hear me ...
Xie
What a long strange trip it's been. =)

Forum statistics

Threads
61,961
Messages
673,239
Members
89,017
Latest member
bettyicrewsi