Firefox video problem

Tuffgong4

The Donger Need Food!!!!
Political Access
Joined
21 Jun 2002
Messages
2,465
I don't know why but when firefox opens windows media player to play videos the video moves with the scroll. I believe it's only a wmv issue but I'm not sure. Has anyone else had this problem.

To sum it up and make it more understandable. If I'm watching a video with WMP in Firefox if I scroll the page the movie moves with it. I don't understand because I've never had this problem before.

Any help would be of course appreciated!!

Thanks in advance.
 

Khayman

I'm sorry Hal...
Political Access
Joined
6 Jan 2002
Messages
5,518
yeah, i've had this as well.

Not really thought about it too much, since my solution was to not scroll :)
 

Tuffgong4

The Donger Need Food!!!!
Political Access
Joined
21 Jun 2002
Messages
2,465
don't think it was fixed, installed and still the same problem...gotta be a wmp problem and wmp problem only...like some plugin problems...it's driving me crazy.
 

Tuffgong4

The Donger Need Food!!!!
Political Access
Joined
21 Jun 2002
Messages
2,465
my only reason for bringing this thread back is to ask if anyone else has these problems? If anyone else is having great video playback in vista with firefox 2.0.0.3? If so are you running any extensions?

i'm wondering if adblock plus is messing with my playback but it seems to still happen when I'm not using it as well.

I want to stick with FF but this is driving me nuts. Nobody even seems to help on the official mozillazine forums.
 

NetRyder

Tech Junkie
Joined
19 Apr 2002
Messages
13,256
my only reason for bringing this thread back is to ask if anyone else has these problems?
Yeah, I've noticed this too. It only happens for videos that play in WMP, not the ones on YouTube, Google Video, etc. I don't run across embedded WM videos that often, so it doesn't bother me much. Would be nice to find a fix though.
 

Members online

No members online now.

Latest profile posts

Also Hi EP and people. I found this place again while looking through a oooollllllldddd backup. I have filled over 10TB and was looking at my collection of antiques. Any bids on the 500Mhz Win 95 fix?
Any of the SP crew still out there?
Xie wrote on Electronic Punk's profile.
Impressed you have kept this alive this long EP! So many sites have come and gone. :(

Just did some crude math and I apparently joined almost 18yrs ago, how is that possible???
hello peeps... is been some time since i last came here.
Electronic Punk wrote on Sazar's profile.
Rest in peace my friend, been trying to find you and finally did in the worst way imaginable.

Forum statistics

Threads
62,011
Messages
673,478
Members
5,608
Latest member
endryshall